PASSUSEGO HOLDTRÆNING

 For at forbygge skader har vi forskellige træningshold som hjælper til at styrke, afspænde og afbalancere kroppen. Træningen giver dig større kropsbevidsthed, således at du bliver i stand til at tage endnu bedre vare på din krop.

Book en plads

PassuSego Grundtræning

Vi arbejder med at udvikle evnen til at bruge hele det menneskelige apparat i samlet enhed. En tilstand, hvor bevidstheden samarbejder med nervesystemet, der igen stimulerer musklerne og blodcirkulationen.Vi arbejder med åndedrættet, for at bevidstgøre kroppen om dens begrænsning og muligheder. Alle øvelser fremmer og styrker kroppens bevægeapparat og skal samtidig betragtes som opvarmning til systemets sammentrækkende og udvidende øvelser. Træningen vil medføre en ægte smidighed og yndefuld krop, som giver kroppens indre organer en rytmisk styrke til at frigøre affaldsstoffer.

PassuSego Power Træning

Træningen er sammensat af flere trænings typer bl.a. vægttræning, boksning, kampsport, yoga, pilates og traditionelle træningsmetoder. Længere i forløbet vil der blive trænet med redskaber. Træningen genopbygger kroppens naturlige styrke, dvs. muskelmassen øges og smidiggøres, sener bliver styrket, nervebaner stimuleres, der skabes balance i hormonsystemet og derved genoprettes evt. begyndende degeneration af kroppen, som det moderne menneske konstant kæmper med. Træningen anbefales til personer med en god motorisk bevægelighed, der vil opnå fysisk styrke og mental harmoni samtidig.

Her kan du træne

PranaGym er en del af sundhedshuset Pranahuset – Center for Refleksion i Slagelse og Køge. Pranahuset favner bredt indenfor sundhedstilbud, og er virkeliggørelsen af en vision om fællesskab og samarbejde på tværs af faggrupper indenfor sundhed og velvære.PranaGym tilbyder et bredt udvalg af holdtræning for krop og sind. Hos os træner du på dine præmisser og vi har altid fokus på dig. Vi har et dygtigt team af instruktører som underviser i skønne og lyse omgivelser.

Hos PranaGym er der hverken indmeldelsesbegyr eller opsigelsesperiode – det vil sige at du kan melde dig ind og ud som du har lyst. Vi har mange forskellige typer medlemsskaber, så du kan finde det medlemsskab som passer bedst til dig. Alle medlemsskaber giver adgang til alle hold i PranaGym og er du senior eller studerende får du 20% rabat på alle medlemskaber.

Sådan tilmelder du dig

Træningen foregår i vores sal i Pranahuset i Køge eller i Pranahuset i Slagelse. Hvis du ønsker at tilmelde dig et hold i PranaGym kan du gøre det på denne side. Du vælger det hold du ønsker at booke på kalenderen, logger ind og bekræfter tilmelding. Vi ser gerne at du melder dig på senest 2 timer før holdstart. Fremmøde til et tilmeldt hold skal ske 10 min. inden holdstart og du bedes henvende dig i receptionen i Pranahuset. Instruktøren henter deltagerne på holdet i receptionen, så vent venligst i vores lounge.

Hvis du ønsker at afmelde dig et af hold, bedes du gøre dette via denne side eller telefonisk. Hvis du er forhindret i at møde op til et hold, skal du afmelde dig senest to timer før holdstart. Hvis der er under to timer til holdstart bedes du kontakte os telefonisk, da online afmeldingsfunktionen er aktiv indtil 2 timer før holdstart.

Medlemsskaber

Medlemsskaber Pris
10 turs klippekort* Kr. 750,-
3 turs klippekort (nye medlemmer) Kr. 100,-
PranaGym Voksen Kr. 295,- pr. måned

PranaGym Voksen
Gælder til ubegrænset træning på alle hold i PranaGym. Abonemmentet kører som fast månedlig betaling og kan købes når som helst i måneden med varighed på 1 måned fra købsdato. 10 dage før trækkes betalingen for næste periode og det er også inden dén dato du skal have meldt din opsigelse.

Klippekort (10 klip)
Kan bruges på alle hold i PranaGym. Klippekortet skal anvendes inden 6 mrd. fra købsdato. Kan sættes i bero én gang i en afgrænset periode for eksempel i forbindelse med sygdom eller ferie. Dette skal ske inden, du går på ferie ved at skrive en mail til info@pranagym.dk

Klippekort (3 klip)
3-turs klippekortet er kun for nye medlemmer og kan kun købes 1 gang. Kan bruges på alle hold i PranaGym og skal bruges inden for 30 dage. Klippekortet skal anvendes inden 3 mrd. fra købsdato.

Besøg PranaGym.dk

Find vores træningslokaler

Pranahuset i Slagelse
Jernbanegade 10 (2. sal), 4200 Slagelse
Pranahuset på toppen af Vestsjællandcentret
Parkering på taget er gratis og ubegrænset

Pranahuset i Køge
Rebslagergade 3 (1.sal), 4600 Køge
Parkering i Sankt Gertrudsstræde
Husk at sætte P-skiven (3 timers parkering 8-18)

Kontakt PranaGym
E: info@pranagym.dk
T: 53 83 54 12