KROPSTERAPI

Behandlingen bygger på et holistisk syn på kroppen og tager udgangspunkt i kropsterapi. For at finde kroppens ubalance benytter jeg en speciel massageform og ledfrigørelse. Helt overordnet går behandlingsformen ud på at få kroppen til selv at forstå, hvad den skal gøre for at få det bedre.

BOOK BEHANDLING HER

DIN BEHANDLING

Kropsterapi

For mig som behandler er der ikke to kroppe, som er ens. Det vil sige, at selvom mennesker kan fejle det samme, så er det vigtigt, at behandlingsløsningen først bliver skabt under selve behandlingen. Det skyldes, at spændinger og ubalancer har mange forskellige udspring. Startstedet er ikke altid dér, hvor spændingen mærkes. Så hvis man har oplevet at få behandling eller medicin, der kun fjerner symptomerne i et begrænset tidsrum, kan det betyde, at selv udspringet for kroppens manglende balance ikke er fundet og behandlet.

Du vil udover behandlingen modtage kostråd, samtaleterapi, zoneterapi og tryk-akupunktur. For at finde kroppens ubalance benytterjegi en speciel massageform og ledfrigørelse. Helt overordnet går behandlingsformen ud på at få kroppen til selv at forstå, hvad den skal gøre for at få det bedre.

PRISER

Nye priser på behandling gældende 1. januar 2020

Kropsterapi kr. 850,-
Pensionist-studerende kr. 730,-
Børn 0-5 år kr. 375,-
Børn 6-14 år 625,-

Klippekort 10 behandlinger
Kropsterapi kr. 7225,-
Pensionist-studerende kr. 6300,-

Klippekort 5 behandlinger
Kropsterapi kr. 3825,-
Pensionist-studerende kr. 3325,-

Klippekort til NYE kunder 5 behandlinger*
kr. 3000,-

Alle andre rabat ordninger så som Ejby motionscenter m.m. stiger med *kr 50,00* fra 1. januar 2020

*klippekortet gælder kun til 8 uger
BOOK BEHANDLING HER
KONTAKT OS

KUNDERNE SIGER

“Sender mine varmeste anbefalinger! Min søn har døjet meget med knæene i næsten to år (har måttet stoppe med at spille fodbold, fået ondt af enhver form for bevægelse og har fx ikke deltaget i idræt i et helt år)… på ganske få behandlinger har Michael formået at sætte en god udvikling igang så Mads pludselig kan en masse uden at få ondt og vi ved hvad vi skal for at styrke ham yderligere. God service og meget spændende tilgang til tingene. Vi kommer helt sikkert tilbage hvis vi forbrug for behandling en anden gang.”

Tina Wrang Nielsen

“Michael kan bare et eller andet som andre ikke kan.”

Carsten Andersen
Ejer af PrintWise

“Jeg fik et hold i lænden for nogle uger siden, så jeg hverken kunne stå eller gå. Efter at have modtaget flere behandlinger hos en kiropraktor, tog jeg op til Michael Eis, der i løbet af bare én behandling forvandlede min ryg fra at være fuldkommen skæv til at være lige og desuden fik løsnet op for stivhed og smerte i lænden og resten af kroppen. Efter blot én behandling mere, var ryggen sat på plads, og jeg har ikke haft ondt siden..”

Tine Pamperin
Skolelærer

SKRIV TIL MIG

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  FIND MIG

  Kropsterapi på hele sjælland