HANDELSBETINGELSER

Generel information
Firmanavn: xyzw – Motion of Body
CVR-nummer: 39008645
Adresse: Gammel Lyngvej 2
Telefonnummer: 21 86 42 52
E-mail: m.eis@xyzw.dk
Hjemmeside: www.xyzw.dk
Etablerings år: 2017

Jeg modtager:
MobilePay (51264)
Bankoverførelse (53680244471 AL Bank)
Kontant

Alle priser er angivet i DKK.

Persondatapolitik
For at du kan booke en behandling eller købe et medlemskab skal vi bruge følgende oplysninger fra dig: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi skal bruge disse oplysninger fra dig for at kunne sende dig en faktura. Personoplysningerne registreres hos XYZW, og kun XYZW´s samt Onlinebooq’s medarbejdere har adgang til disse oplysninger. Onlinebooq er firmaet, som din booking sker igennem. Vi opbevarer ikke kundeoplysningerne krypteret, og vi transmitterer ikke kundeoplysningerne krypteret. Som registeret hos XYZW har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registeret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til på m.eis@xyzw.dk.

Din profil
Du får pr. mail en kvittering på, at der er lavet en bookning.

Bookning og afbestilling
Booking af behandlinger foregår via online booking eller telefonisk henvendelse. En booking kan aflyses online indtil 24 timer før den aftalte dato og tid. Hvis du aflyser din behandling indtil 24 timer før, vil behandlingen blive slettet fra din profil, og betaling opkræves ikke. Senere afmelding skal ske telefonisk. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret indtil 24 timer før den aftalte tid, log da ind på din profil i online booking og aflys din tid.

Klippekort
Klippekort udstedes af XYZW. Klippekort kan bruges som betalingsmiddel af bookinger og holdtræning. Klippekort er gyldigt i 24 måneder, med mindre andet er angivet ved købet. Klippekortet er aktivt på kundes profil umiddelbart efter registreret betaling og kan derefter bruges som betalingsmiddel af bookinger. 
Afbud til holdtræning skal ske 2 timer før holdets start. Køb af alle kort er bindende og kan ikke deles eller videregives til venner og refunderes ikke. Eventuelle lukkedage eller aflyste hold kompenseres ikke. Heller ikke helligdage. Ferielukning og større ændringer i skemaet adviseres i god tid.