HOLDTRÆNING

SE MEDLEMSSKABER

PASSUSEGO HOLD

PassuSego Simpel

En træning, der udvikler evnen til at bruge hele det menneskelige apparat som en samlet enhed. Træningen indeholder en grundig gennemgang af dine muskler og led kombineret med centrering og koordinering af krop og åndedræt samt smidigheds- og massageøvelser (tryk akupressur), hvor du vil lære at påvirke dine begrænsninger ved indføling omkring muskelstræk og sammentrækning.

PassuSego Core

Ved at træne dine korsetmuskler, din kropsstamme og dit fundament styrker du dit udgangspunkt for al bevægelse i kroppen. Træningen udføres med egen kropsvægt eller redskaber. Øvelserne justeres op eller ned i sværhedsgrad ud fra muligheder eller begrænsninger hos deltagerne. PassuSego Core er for alle og er desuden et fantastisk supplement til anden form for træning og sport.

PassuSego Power

Træningen er sammensat af flere træningstyper: bl.a. vægttræning, boksning, kampsport, yoga, pilates og andre traditionelle træningsmetoder. Træningen genopbygger kroppens naturlige styrke, nervebaner stimuleres, og der skabes balance i hormonsystemet. Træningen anbefales til personer med en god motorisk bevægelighed. Du opnår fysisk styrke og mental harmoni.

YOGA HOLD

YogaBalance

En god kombination af de klassiske Hatha og Yin yogastillinger. YinYang symbolet repræsenterer vores modsætninger, og i denne time er målet at skabe balance i modsætningerne. Timen giver dig både lov til at yde og til at nyde – og give slip! Der er fokus på stræk og styrke for at genoprette balance i energien og kroppen.

YogaStræk

Simple øvelser, som er smertelindrende og mobilitetsstyrkende. Træningen foregår i langsomt tempo, stillinger holdes minimum 3 minutter og helt op til 10 minutter. Holdet er for alle, som ønsker mere bevægelighed, og som vil mindske fysiske gener. Der er stort fokus på åndedræt og bevægelse, hvilket gør træningen meditativ.

YogaFlow

På disse yogahold skruer vi op for intensiteten. Dynamiske øvelser, der styrker kredsløbet og koordinationen. Krop og sind udfordres, mens du bevæger dig i et kontinuerligt flow med dit åndedræt. Timen er til dig, som ønsker en udfordring i din yoga-praksis. YogaFlow indholder også meditation og afspænding.

Meditation

Bevidsthedstræning i nuet – du lader dit sind hvile naturligt er det meditation. Pranayama (åndedrætsteknikker), mantra’er og chanting vil du opleve til denne time. Meditation opleves som stressreducerende, beroligende for sindet og giver dig øget koncentration og overblik. OBS: Dette hold er ikke på holdplanen pt.

EfterfødselsYoga

EfterfødselsYoga er til mødre og børn frem til 2 års alderen. I et trygt og legende miljø for mor og baby har vi fokus på yogaøvelser til moderen, hvilket bringer moderens krop i balance efter fødslen: bækkenbund, venepumpe, kernemuskulatur og åndedræt. OBS: Dette hold er ikke på holdplanen pt.